torstai 19. marraskuuta 2015

Nyt liidellään!

Jokohan nyt olisi sitten aika aktivoitua tämän blogin suhteen? Oikeastaan tässä muutaman viikon aikana ei ole liiemmin mitään erikoista tapahtunutkaan, joten postaukset ovat senkin osalta jääneet vähän vähemmälle. Jos nyt kuitenkin jotain pientä jutuntynkää tänne pikaisesti kirjottelisin ennen kuin koulunpenkki kutsuu.

Kolmisen viikkoa sitten Elsa kävi tosiaan toisilla rokotuksilla. Painoa oli kertynyt pennulle silloin 6,4 kg. Eläinlääkäri myöskin pani merkille, että Elsan hampaat ovat alkaneet vaihtumaan. Olin itse koettanut myös seurata tuota hampaiden vaihtoa, mutta riiviön suuhun on jotenkin vaikea päästä käsiksi.. Nyt tosin hammasrivistössä paikoitellen näkyykin jo tyhjiä koloja ja alas on hienosti vaihtunut jo uusia hampaita reippaasti. :)

Tämän aamun osalta meillä olikin sitten uutta ja jännää, sillä lähdettiin vähän tutustumaan agilityesteisiin ystäväni Mintun ja hänen aussimixinsä Zetan kanssa. Aikasemmin Elsahan on käynyt vähän kiipeämässä puomia ja juoksemassa muutamaan otteeseen putken läpi. Nyt mentiin ihan pennun ehdoilla yksittäisiä esteitä, pääasiassa putkea ja neljää keppiä. Ja kyllähän pentu tykkäsikin! Suurimmaksi osaksi aika tosin meni siihen, että karvapallo teki spurtteja ja nuuskutteli, kun halli oli täynnä vieraita hajuja, Lisäksi tutustuimme myös renkaaseen ja aitaan, jotka oli asetettu ihan maan tasalle. Rengas oli Elsasta jotenkin ihan huippu ja aidassakin se otti kunnon loikan, vaikka rima lojui vain maassa siipien välissä. Hauskaa kuitenkin oli ja nyt on meillä täällä kotosalla todella väsynyt agilitykoira!

Valitettavasti kameraa ei tullut otettua mukaan, mutta tarkoitus olisi ruveta käymään tuolla hallilla enemmänkin ja jospa ensikerralla sitten saisi kuviakin muistoksi.

Nyt pitäisi sitten ruveta pikkuhiljaa katselemaan noita Vaasan kerhoja vähän sillä silmällä, että mihin sitä liittyisi vuoden vaihteen jälkeen. Kova hinku olisi päästä johonkin pennuille suunnatulle agilitykurssille vähän oppimaan itse lisää ja ennen kaikkea saamaan tuota koiraa hallintaan. Tämä oli sitten oikeastaan tässä, sen kummoisemmin kuvia ei tähän postaukseen ole laittaa.

Viimesunnuntain lenkki meren rannalla.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti