tiistai 24. marraskuuta 2015

Lunta!

Koko pimeä syksy sitä on ootettu, ja viime viikonloppuna sitä tuli tänne meillekin. Olihan tuo pennulle uutta ja ihmeellistä. Kovasti hankeen tulikin tehtyä spurtteja ja sukelluksia. Valitettavasti räkäkelit ovat jo kuitenkin kerenneet tänne, ja nyt tuolla on märkää ja liukasta ja huomenna ei todennäköisesti enää yhtään lunta.

Viime viikolla tuli myös viimeisistä rokotuksista varoaika umpeen ja käväisimmekin sitten Kauhavalla ekaa kertaa koirapuistossa. Paikalla ei ollut meidän tullessa ketään, mutta ei mennyt kauaakaan kun puistoon tuli Mitteliherra nimeltä Aapo. Energistä Aapoa kiinnosti Elsa kovastikin, mutta neiti sen sijaan pelkäsi ja koetti vähän komentaa. Kyllä vieras koira myös jonkun verran kiinnosti, kun Aapoa piti pikkupelosta huolimatta seurata kuin varjo ja juosta perässä kun vain hangelta pystyi. Reissu jäi vain meidän osalta vähän lyhyeksi, kun vasta satanut lumi tarttui ikävästi Elsan karvoihin, niin että pennun oli vaikea liikkua. Reissu teki kuitenkin tehtävänsä, sillä loppupäivän Elsa olikin kovin väsynyt.

Eilen käväisimme myös koeajamassa Vaasan koirapuiston, kun se on ihan tuossa meidän naapurissa. Paikalla ei valitettavasti ollut ketään muita, että uudet tuttavuudet jäi tällä kertaa saamatta. Mutta olihan meillä kolmistaankin hauskaa kun Elsa sai kunnolla juosta lumessa ja kyllä omistajillakin taisi jonkun verran kunto kohota kun koiran kanssa sai juosta puistoa ympäri.

Ensiviikonloppuna suuntaamme pitkästä aikaa Kannukseen ja lauantaina olisi sitten Elsan tarkoitus debytoida näyttelyuransa Match Showssa. Mukaan lähtee myös tietenkin vahna konkari Luksulainen. Kovasti herraa onkin jo ollut ikävä ja kohta senkin taas näkee!

Tähän loppuun vielä video Elsan ja Murun leikeistä lauantailta sekä kuva jonka kanssa koin ahaa-elämyksen ja ihmettelin, miksen sitä ole missään julkaissut aikaisemmin. Videolta näkeekin hyvin kuinka Elsalle on tuota kokoa tullut, verrattu esimerkiksi alempaan kuvaan. Tuo vaaleanpunainen pentuhihnakin on pitänyt siirtää jo odottelemaan seuraavaa pentua. Puntari näytti viikonloppuna 8 kg.
Kuvassa Elsa 10 viikon ikäisenä meren rannassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti